INREDNING

Kvarter 10 erbjuder ett noga utvalt inredningsprogram som är anpassat efter de olika lägenhetstyperna. Originalinredning ingår i köpet av bostadsrätten och är utvald med fokus på att skapa en vacker och tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna val av inredning, möbler och ljus skapa ett unikt och vackert hem. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

Generellt inom lägenhet gäller originalutförande; väggar målas i vitt, innerdörrar levereras släta vita och på golv (badrum och WC/D undantaget) lägges mattlackad lamellparkett av ek.

Utöver original erbjuds ett begränsat antal fria val och tillval inom ramen för projektets inredningsprogram. Fria val är kostnadsfria och tillval är val du kan göra mot en tilläggskostnad.

I Kvarter 10:s webbportal för val av inredning kommer du enkelt att kunna ta del av Kvarter 10:s inredningsprogram för din lägenhet och göra dina val.

kok_small

Köket kommer från Vedum i modern tidlös design med släta vita luckor i kombination med detaljer i rostfritt som grepplister, den praktiska heltäckande diskbänken och den snyggt designade fläktkåpan från Franke.

Vitvaror i övrigt kommer från Siemens och i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Självklart finns det gott om lådor för bästa förvaring och i diskbänksskåp monteras matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Kakel i vitt med rektangulärt format monteras som stänkskydd på vägg mellan bänkskiva och underkant väggskåp och förstärker känslan av det moderna tidlösa köket.

Infällda spotlights under väggskåp med dimmerfunktion ger ljus både för stunder som kräver bra belysning och stunder då en dämpad belysning känns mer rätt.

Badrum går i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet.

Spegelskåp och kommod med låder erbjuder lyxig förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för hårfön eller plattång.

En duschhörna med invikbara dörrar av klarglas och profiler i krom maximerar funktion och rymd i badrummet.

bad_small

Frist för inredningsval

Stopptidsdatum för respektive trapphus gällande möjligheten att göra inredningsval är nedan:

Trapphus E: 2017-02-24
Trapphus D: 2017-03-24
Trapphus C: 2017-05-19
Trapphus B: 2017-06-02
Trapphus A: 2017-06-16
Trapphus F: 2017-08-18
Trapphus G: 2017-09-08
Trapphus H: 2017-10-13

När stopptidsdatum har passerat är inga val möjliga att göra.